SPARROW WORLD
Korpa

Majice

Majice brenda Sparrow, su izrađene od čistog pamuka, veliki izbor boja i veličina. Povoljne cene i brza isporuka.

Majica je veoma popularan odevni komad. Sparrow majica je izrađena od čistog pamuka, udobna je i veoma laka za održavanje. Dizajnirana je sa velikom pažnjom da bi bila pravi izbor za različite prilike. Nosiva cele sezone, lako se kombinuju uz elegantnu i sportsku odeću. Sparrow majice prepoznatljive su po jednostavnosti koja ne izlazi iz mode. Inspirisane su slobodom. Deo su vremena gde se granice u odevanju stalno pomeraju, a one uvek iznova impresioniraju klasikom. Veliki izbor boja i veličina. Povoljne cene i brza isporuka. Mogućnost štampe na majicama. Moda iz drugačijeg ugla!!!

U Sparrow kolekciji majica nalaze se modeli za žene i muškarce.

Sparrow majica je naš klasik, prvenac od kog je sve počelo!!! Bez konkurencije na domaćem i regionalnom tržištu!!!


Majica muška:

Sparrow® Boy’s T-Shirt, muška majica – standard, Izrađena od 160 gramskog pamuka (singl), ojačana trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Standardnog, klasičnog i regularnog kroja. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupne u 15 boja. Minimalna mogućnost skupljanja od 3 do 5%.

Majica premium muška:

Sparrow ® Premium Boy’s T-Shirt, muška majica – premium, Izrađena od 160 gramskog pamuka (umbro singl), i 4 NEON boje koje su 100% poliester. Najbolji kvalitet pamuka na evropskom i domaćem tržištu izrađen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Sparrow® Premium T-Shirt, muška majica je ove sezone stigla u 21 boji ( sa 4 ekskluzivne svetleće NEON boje) i novim Sparrow SUMMER ENERGY detaljima koji čine ovaj proizvod posebnim. Ojačana trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Polo majica muška:

Sparrow ® Serious Boy’s Polo, muška polo majica izrađene od 180 gramskog pamuka (pike). Ova linija Sparrow proizvoda namenjena je ozbiljnim muškarcima ali i večitim dečacima koji žele da osete classic senzaciju sportske elegancije i postanu deo jedne istinite priče. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupne u 10 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

 Duks majica dug rukav:

Sparrow polo duks majica dug rukav , izrađena od 180 gramskog pamuka (pike). Ova linija proizvoda namenjena je ozbiljnim muškarcima ali i večitim dečacima koji žele da osete classic senzaciju sportske elegancije i postanu deo jedne istinite priče. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupan u 10 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Sparrow  duks majica dug rukav, izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ojačana prepoznatljivom Sparrow trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupna u 12 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Oversize majica muška:

Sparrow BOYS T-shirt oversize 100% Pamuk. Najbolji kvalitet pamuka na evropskom i domaćem tržištu izrađen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow. Sparrow oversize muška majica je ove sezone stigla u 18 boja i novim Sparrow SUMMER ENERGY detaljima koji čine ovaj proizvod posebnim. Ojačana trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Dostupne veličine: S,M,L,XL,2XL,3XL. Minimalna mogućnost skupljanja od 3 do 5%.


Majica ženska:

Sparrow ® Girl’s T-Shirt, ženska majica – standard izrađena od 160 gramskog pamuka (singl), ojačana trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Standardnog, klasičnog i regularnog kroja. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupne u 15 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Majica premium ženska:

Sparrow ® Premium Girl’s T-Shirt, ženska majica – premium izrađena od 160 gramskog pamuka (umbro singl). Najbolji kvalitet pamuka na evropskom i domaćem tržištu izrađen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Sparrow® Premium T-Shirt, ženska majica je ove sezone stigla u 15 boja i novim Sparrow SUMMER ENERGY detaljima koji čine ovaj proizvod posebnim. Ojačana trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Polo majica ženska:

Sparrow ® Serious Girl’s Polo, ženska polo majica izrađena od 180 gramskog pamuka (pike). Ova linija Sparrow proizvoda namenjena je ozbiljnim ženama ali i večitim devojčicama koje žele da osete classic senzaciju sportske elegancije i postanu deo jedne istinite priče. Sparrow, true story. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL Dostupne u 10 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Crop top majica:

Sparrow Crop Top majica izrađen od pamuka –šardonirani pliš –finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow. Dostupan u 18 boja. Univerzalna veličina. Minimalna mogućnost skupljanja od 3 do 5%.

Oversize majica ženska:

Sparrow GIRLS T-shirt oversize 100% Pamuk. Najbolji kvalitet pamuka na evropskom i domaćem tržištu izrađen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow. Sparrow oversize ženska majica je ove sezone stigla u 18 boja i novim Sparrow SUMMER ENERGY detaljima koji čine ovaj proizvod posebnim. Ojačana trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Dostupne veličin: S,M,L,XL,2XL,3XL. Minimalna mogućnost skupljanja od 3 do 5%.

 Duks majica dug rukav:

Sparrow  duks majica dug rukav,  izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ojačana prepoznatljivom Sparrow trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupna u 15 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.


Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1010
 Duks majica dug rukav, za muškarce, izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ova Sparrow duks majica je ojačana prepoznatljivom Sparrow trakom i duplim štepom duž vrata i ramena.Jedan od rekordnih Sparrow proizvoda po broju ..
Cena od: 890,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1011
 Duks majica dug rukav za žene,  izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ova Sparrow duks majica je veoma  prijatna i lagana. Nosiva je u prelaznim periodima a i ispod drugih komada garderobe. Kupci su prezadovoljn..
Cena od: 890,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1008
Sparrow Crop Top majica je Izrađena od pamuka – šardonirani pliš –finog i glatkog tkanja, ojačana elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. U pitanju je 100% pamuk čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow. Dostupan u 18 boja. Un..
Cena od: 630,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1001
Muška Sparrow majica je izrađena od singl pamuka. Standardnog je i regularnog kroja. Ova majica je klasična. Pamuk je 160 gramski. Ojačana je trakom i duplim štepom duž vrata i ramena.Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL.  Izbor od  15 boja. Minimalna mogućnost skupljanja od 3 do 5 %.Sparr..
Cena od: 340,00 RSD 450,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1003
Sparrow majica muška premium izrađena je od pamuka umbro singl. U pitanju je najbolji kvalitet materijala na evropskom i domaćem tržištu. Odličan izbor. Premium majica je favorit muškaraca svih generacija.Ovaj 160 gramski pamuk izrađen je  po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparr..
Cena od: 630,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1004
Sparrow majica premium ženska je izrađena od 160 gramskog pamuka (umbro singl). Odličan kvalitet materijala. Favorit svih koji vole sportsku ležernost.Ova ženska majica je dostupna u 15 aktuelnih  boja i ima nove Sparrow SUMMER ENERGY detalje  koji čine ovaj proizvod posebnim. Ojačana je ..
Cena od: 630,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1002
Sparrow majica ženska izrađena od 160 gramskog pamuka (singl), ojačana trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Standardnog je kroja. Jednostavna majica, klasična i lepa. Može se obući u raznim prilikama i komforne su. Odličan odnos cene i kvaliteta. Dostupne veličine: S M L XL 2XL 3XL. Ima ih u č..
Cena od: 340,00 RSD 450,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1009
Sparrow oversize majica muška je predimenzionirana moderna majica od kvalitetnog pamuka izrađenog po posebnim zahtevima i statutima brenda Sparrow. 100% Pamuk. Najbolji kvalitet pamuka na evropskom i domaćem tržištu. Univerzalna veličina.Sparrow oversize muška majica je ove sezone stigla u 18 boja i..
Cena od: 750,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1009
Sparrow oversize  ženska majica je uvećana moderna  majica  od kvalitetnog pamučnog materijala, izrađenog po zahtevima i statutima Sparrow brenda. 100% Pamuk. Najbolji kvalitet pamuka na evropskom i domaćem tržištu.Sparrow oversize ženska majica je ove sezone stigla u 18 boja i novim ..
Cena od: 750,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1005
Sparrow polo majica muška izrađena je od pike pamuka i predstavlja sportsku eleganciju muške mode. Posebna prednost ovog izbora je lakoća kombinovanja. Polo majica brenda Sparrow je  omiljen medju ozbiljnim muškarcima ali i večitim dečacima koji žele da osete klasičnu senzaciju sportskog šika i..
Cena od: 820,00 RSD 1.090,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1006
Sparrow polo majica ženska Izrađena je od 180 gramskog pike pamuka. Ova linija  privlači svojim udobnim i klasičnim  modelima. Polo majica je uvek u trendu. Ova kolekcija Sparrow proizvoda namenjena je ozbiljnim ženama ali i večitim devojčicama koje žele da osete senzaciju sportske eleganc..
Cena od: 820,00 RSD 1.090,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)