SPARROW WORLD
Korpa

Dopuna za lazy bag

Dopuna za lazy bag je stiropor dopuna koja je vremenom potrebna kako bi lazy sačuvao oblik i čvrstinu. Poznata karakteristika lejzija je da se on oblikuje prema  telu, te se pri korišćenju malo slegne. Dobro ga je tada dopuniti i izgledaće kao nov. U pitanju je  mleveni stiropor, tačnije MONOCELL 200 F, grčke proizvodnje. Odličnog je kvaliteta i ekološki je prihvatljiv.

Dopuna se radi u tri dimenzije:

  1. 55 litara - cena je 690,00 rsd
  2. 70 litara - cena je 740,00 rsd
  3. 90 litara - cena je 790,00 rsd
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 11
Stiropor dopuna 55 litara je  dopuna koja je vremenom potrebna kako bi  Dečiji mini ili Dečiji lazy bag, sačuvao oblik i čvrstinu. Poznata karakteristika lejzija je da se on oblikuje prema  telu, te se pri korišćenju malo slegne. Dobro ga je tada dopuniti i izgledaće kao nov.U pitanju..
Cena od: 690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 12
Stiropor dopuna 70 litara je  dopuna koja je vremenom potrebna kako bi  Veliki lazy bag, sačuvao oblik i čvrstinu. Poznata karakteristika lejzija je da se on oblikuje prema  telu, te se pri korišćenju malo slegne. Dobro ga je tada dopuniti i izgledaće kao nov.U pitanju je  mleven..
Cena od: 740,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 13
Stiropor dopuna 90 litara je  dopuna koja je vremenom potrebna kako bi  Jumbo lazy bag, sačuvao oblik i čvrstinu. Poznata karakteristika lejzija je da se on oblikuje prema  telu, te se pri korišćenju malo slegne. Dobro ga je tada dopuniti i izgledaće kao nov.U pitanju je  mleveni..
Cena od: 790,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)