SPARROW WORLD
Korpa

Deca

Sparrow dečiji duksevi su moderna opcija sportske udobnosti za najmlađe. To je omiljena odeća dečaka i devojčica. Izrađeni su od kvalitetnog pamuka.

Jednostavno se održavaju i lako se nose. Veoma su praktični za sve prilike. Dizajn je prilagođen uzrastu, a u skladu sa dobrom dečijom energijom, boje su vesele i unose vedrinu u raspoloženje.

Dečija moda je izazov Sparrow brenda i sa posebnom pažnjom joj se pristupa. Sparrow dečiju odeću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, a ponuda je uvek velika i aktuelna.

Duksići iz Sparrow KIDS kolekcije se proizvode od 100% 330 gramskog pamuka, to je šardonirani futer pliš finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Sastav materijala je zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow.

Mirišljavi su – da, dobro ste pročitali, u pitanju je prirodan miris namenjen za 100% pamučne proizvode. Jednostavno, bili smo smeli i poželeli nešto čime bi se teleportovali u univerzum koji smo davno izgubili, zaboravili, u njihov svet.

Imaju prišivenu 3D gumiranu etiketu koja je osmišljena i dizajnirana da izgleda kao gumena bonbona (i ovo ste dobro pročitali) i nalazi se i na duksićima i na donjim delovima.

Dostupni su u 12 boja.

Izbor veličina: 1-2 godina, 3-4 godine, 5-6 godina, 7-8 godina, 9-10 godina, 11-12 godina.

Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Izbor modela :

  1. Mirišljavi Sparrko Duksić za decu
  2. Mirišljavi Sparrko Duksić sa kapuljačom za decu

Sparrow dečiji donji deo trenerke je najvažniji i najudobniji odevni komad dečaka i devojčica, primamljiv za svaki uzrast, odličnog kvaliteta i aktuelnih boja. 100% Pamuk.

Mirišljavi Sparrko Donji delić trenerke za decu, prilagođen je vremenu koje deca provode u igri, u školi, u sportu ili šetnji. Pravi izbor za svaku priliku!

Namenjen i za dečake i za devojčice.

Garancija na proizvod.

Dostupne veličine : 1-2 godine, 3-4 godine, 5-6 godina, 7-8 godina, 9-10 godina, 11-12 godina.

Donji delić trenerke iz Sparrow KIDS kolekcije, izrađen je od 330 gramskog pamuka – šardonirani futer pliš finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Sastav materijala je zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow.

Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)