SPARROW WORLD
Korpa
Slajd Sparrow sezonsko sniženje
Slajd Sparrow sezonsko sniženje

Svet za decu

Baner Sredina
Baner Sredina

Deca

Sparrow dečiji duksevi su moderna opcija sportske udobnosti za najmlađe. To je omiljena odeća dečaka i devojčica. Izrađeni su od kvalitetnog pamuka.

Jednostavno se održavaju i lako se nose. Veoma su praktični za sve prilike. Dizajn je prilagođen uzrastu, a u skladu sa dobrom dečijom energijom, boje su vesele i unose vedrinu u raspoloženje.

Dečija moda je izazov Sparrow brenda i sa posebnom pažnjom joj se pristupa. Sparrow dečiju odeću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, a ponuda je uvek velika i aktuelna.

Duksići iz Sparrow KIDS kolekcije se proizvode od 100% 330 gramskog pamuka, to je šardonirani futer pliš finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Sastav materijala je zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow.

Mirišljavi su – da, dobro ste pročitali, u pitanju je prirodan miris namenjen za 100% pamučne proizvode. Jednostavno, bili smo smeli i poželeli nešto čime bi se teleportovali u univerzum koji smo davno izgubili, zaboravili, u njihov svet.

Imaju prišivenu 3D gumiranu etiketu koja je osmišljena i dizajnirana da izgleda kao gumena bonbona (i ovo ste dobro pročitali) i nalazi se i na duksićima i na donjim delovima.

Dostupni su u 12 boja.

Izbor veličina: 1-2 godina, 3-4 godine, 5-6 godina, 7-8 godina, 9-10 godina, 11-12 godina.

Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Izbor modela :

  1. Mirišljavi Sparrko Duksić za decu
  2. Mirišljavi Sparrko Duksić sa kapuljačom za decu

Sparrow dečiji donji deo trenerke je najvažniji i najudobniji odevni komad dečaka i devojčica, primamljiv za svaki uzrast, odličnog kvaliteta i aktuelnih boja. 100% Pamuk.

Mirišljavi Sparrko Donji delić trenerke za decu, prilagođen je vremenu koje deca provode u igri, u školi, u sportu ili šetnji. Pravi izbor za svaku priliku!

Namenjen i za dečake i za devojčice.

Garancija na proizvod.

Dostupne veličine : 1-2 godine, 3-4 godine, 5-6 godina, 7-8 godina, 9-10 godina, 11-12 godina.

Donji delić trenerke iz Sparrow KIDS kolekcije, izrađen je od 330 gramskog pamuka – šardonirani futer pliš finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Sastav materijala je zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow.

Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2009
Sparrow dečiji donji deo trenerke je najvažniji i najudobniji odevni komad dečaka i devojčica, primamljiv za svaki uzrast, odličnog kvaliteta i aktuelnih boja. 100% Pamuk. Mirišljavi Sparrow Donji delić trenerke za decu, prilagođen je vremenu koje deca provode u igri, u školi, u sportu ili šetnji. P..
Cena od: 1.490,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2007
Sparrow mirišljavi Sparrko Duksić sa kapuljačom za decu je duks iz Sparrow KIDS kolekcije i proizvodi se od 100% 330 gramskog pamuka, odličnog kvaliteta. U pitanju je šardonirani futer pliš finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Ima kapuljaču koja je pra..
Cena od: 1.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2008
Sparrow mirišljavi Sparrko Duksić za decu je duks iz Sparrow KIDS kolekcije i proizvodi se od 100% 330 gramskog pamuka, to je šardonirani futer pliš. U pitanju je veoma kvalitetan pamuk, finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Može se nositi u svako doba ..
Cena od: 1.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)