SPARROW WORLD
Korpa

Šorc pamučni ženski


Sparrow šorc pamučni ženski , je nezaobilazni,  praktičan komad garderobe  za leto, urađen  od kvalitetnog materijala, u aktuelnim vedrim bojama.

Proizveden je od 100%  300 gramskog pamuka ( roko specijal ). Idealni su za sportske i svakodnevne aktivnosti , kao i za šetnju, izlazak.  Udobni su, prijatni i lagani. Odaberite nešto po vašem  ukusu i  uklopite sa Sparrow Crop Top  majicom ili duksom , bićete atraktivne  i  drugačije . Idealni su i kao poklon, obradujte nekog!

Sparrow šorc je proizvod iz SPARROW SUMMER ENERGY kolekcije koji krasi najviše Sparrow detalja do sada, koji čine originalnim i autentičnim naše proizvode. To su nova Sparrow unutrašnja etiketa kao i mala elegantna redizajnirana spoljašnja etiketa. Dostupni su u 22 boje. Izbor veličina : S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5 %. UZ SVAKI PROIZVOD SE DOBIJA RAČUN. GARANCIJA NA SVAKI KUPLJENI SPARROW PROIZVOD. Isporuka brza i pouzdana , 24 h do 48 h. Napomena: SPARROW nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda na sajtu, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.

Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)