SPARROW WORLD
Korpa

Lazy Bag dečiji mini

Sparrow Lazy Bag dečiji mini, je namenjen za uživanje i igru dece od 2 do 4 godine. Mekane ivice ga čine potpuno bezbednim. Odlično se uklapa u ambijent dečijih soba, igraonica a mogu se upotrebiti i u dvorištu, na terasi, travnjaku...

Preporuka za ovaj uzrast sui materijali u  vedrim bojama ili dečijih dezena  koji su u skladu sa veselim raspoloženjem mališana. Punjeni su kvalitetnim stiropor kuglicama koje čine da se lejzi oblikuje prema pokretima tela. Njegove dimenzije su : prečnik 48 cm, visina 45 cm, obim 165 cm. Može se uraditi od sledećih vrsta materijala:

 1. Šoteks
 2. Pertle
 3. Soft
 4. Meksiko
 5. Pliš
 6. Stone
 7. Lux

Ono što potpuno odvaja Sparrow Lazy Bag od ostalih proizvođača ovog i sličnih proizvoda, je :

 1. Najkvalitetnije vodootporno impregnirano platno D -620 šoteks, od kog je sašiven. Čvrst, jak i gumiran materijal koji je otporan na habanje i sunčevu svetlost.
 2. Dostupan i u više vrsta ekskluzivnih luksuznih materijala, čiji opis i detaljnu specifikaciju možete pročitati ispod fotografija.
 3. Sašiven je duplim štepanjem konca velike izdržljivosti i elastičnosti. Duplo dno na kome se nalazi otvor za punjenje, poseduje dvostruki cibzar i sigurnosni patent koji kuglice sigurno čuva u vreći.
 4. Mogućnost dodavanja specijalnog uloška u Lazy Bag, koji će ti omogućiti da punjenje izvadiš i opereš svoj Lazy u mašini za veš.
 5. Mogućnost kupovine dopune kuglica kako bi nakon određenog vremena dopunio svoj LB,  da bude volumena baš kao i prvog dana i kako bi se održavao novim.
 6. Deklarisan originalnom Sparrow gumiranom etiketom.
 7. Garancija na proizvod.


Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)
Baner Sredina
Baner Sredina