SPARROW WORLD
Korpa

Lazy Bag

Sparrow Lazy Bag je fleksibilna fotelja za udobno i opusteno sedenje, punjen granulatom stiropora koji se oblikuje prema pokretima tela. Prednost ovog proizvoda je veliki izbor materijala, od vodootpornih šoteksa, ekološki prihvatljivih, koji se lako održavaju te su idealni za terase, dvorišta, kraj bazena, na plažama, u igraonicama, kafićima, i raznim prostorima za relaksaciju, pa do finih i luksuznih materijala koji se veoma elegantno uklapaju u zatvorene ambijente.

Sparrow Lazy Bag je veoma popularan proizvod. Sedenje na njemu, gledanje TV-a, čitanje, dremanje, pravo je uživanje. Koriste ga sve generacije, a bezbedni su i ineresantni za decu kao i za kućne ljubimce. Idealni su i kao poklon! Unose vedrinu i opuštenu atmosferu u prostor, zahvaljujući velikom izboru aktuelnih boja i dezena. Jednostavni su za održavanje, mogu se obrisati vlažnom krpom i blagim rastvoron sredstva za čišćenje, ili se oprati u mašini ako imaju uložak za kuglice koji se vadi. Uprkos veličini, lagan je za prenošenje. Inače, stiropor kuglice kojima se puni , smatraju se ekološkim i antibakterijskim materijalom. Brza i sigurna isporuka.

Po potrebi i želji kupca, može se raditi vez ili štampa na Sparrow Lazy bag-u.

VIŠE OD 30000 PRODATIH SPARROW LAZY BAG-OVA ZA MANJE OD 3 GODINE ; APSOLUTNI LIDER SVOJE KATEGORIJE NA BALKANU!!!

Sparrow lazy bag se radi u 4 veličine: Dečiji mini, Dečiji, Veliki i Jumbo.

Svaki se može uraditi u 7 različitih materijala: Šoteks, Pertle, Soft, Meksiko, Pliš, Stone, Lux.

Fini i raskošni materijali su od nenametljivih  neutralnih pa sve do jarkih tonova savršenih za naglašavanje centralne tačke u prostoru. Pojedinačno ili u kombinaciji sa žakard tkanjima i dezeniranim motivima, svakom prostoru daje sofisticiran lični pečat.

Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 400
Sarrow Lazy Bag dečiji je namenjen za zabavu, igru i opuštanje dece uzrasta do 10 godina a težine do 50 kg. Bezbedni su i lagani za prenošenje. Ispunjen je kvalitetnim stiropor kuglicama koje su ekološki prihvatljive i čine da se Lazy oblikuje prema pokretima tela. Idealan je za dečije pros..
Cena od: 3.190,00 RSD
Lager: Nema na stanju Šifra proizvoda: 400
Sarrow Lazy Bag dečiji je namenjen za zabavu, igru i opuštanje dece uzrasta do 10 godina a težine do 50 kg. Bezbedni su i lagani za prenošenje. Ispunjen je kvalitetnim stiropor kuglicama koje su ekološki prihvatljive i čine da se Lazy oblikuje prema pokretima tela. Idealan je za dečije pro..
Cena od: 2.490,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 400
Sparrow Lazy Bag dečiji mini, je namenjen za uživanje i igru dece od 5 do 6 godina. Mekane ivice ga čine potpuno bezbednim. Odlično se uklapa u ambijent dečijih soba, igraonica a mogu se upotrebiti i u dvorištu, na terasi, travnjaku.Preporuka za ovaj uzrast su materijali u  vedrim bojama ili de..
Cena od: 2.590,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 400
Sparrow Lazy Bag dečiji mini, je namenjen za uživanje i igru dece od 5 do 6 godina. Mekane ivice ga čine potpuno bezbednim. Odlično se uklapa u ambijent dečijih soba, igraonica, a mogu se upotrebiti i u dvorištu, na terasi, travnjaku.Preporuka za ovaj uzrast su materijali u vedrim bojama i..
Cena od: 1.990,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 400
Sparrow Lazy Bag jumbo je namenjen za relaksaciju , zabavu i uživanje odraslih, težine iznad 120 kg. Odličnih je karakteristika, i modernog dizajna. Naravno, na njemu se mogu igrati i sedeti i mala i velika deca!Inače, stiropor kuglice kojima se puni, smatraju se ekološkim i antibakterijskim mat..
Cena od: 5.590,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 400
Sparrow Lazy Bag jumbo je namenjen za relaksaciju, zabavu i uživanje odraslih, težine iznad 120 kg. Odličnih je karakteristika, i modernog dizajna. Naravno, na njemu se mogu igrati i sedeti i mala i velika deca!Inače, stiropor kuglice kojima se puni, smatraju se ekološkim i antibakterijski..
Cena od: 4.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 400
Sparrow Lazy Bag veliki, je namenjen za relaksaciju i uživanje odraslih, težine do 120 kg. Dezenom, materijalom i oblikom se uklapa u svaki ambijent. Ova fleksibilna "fotelja" čini prostor opuštajući i lako zauzima mesto kako u zatvorenim prostorijama, tako i na otvorenom. Idealan je za čitanje,..
Cena od: 4.190,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 400
Sparrow Lazy Bag veliki, je namenjen za relaksaciju i uživanje odraslih, težine do 120 kg. Dezenom, materijalom i oblikom se uklapa u svaki ambijent. Ova fleksibilna "fotelja" čini prostor opuštajući i lako zauzima mesto kako u zatvorenim prostorijama, tako i na otvorenom. Idealan je za či..
Cena od: 3.490,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 11
Stiropor dopuna 55 litara je  dopuna koja je vremenom potrebna kako bi  Dečiji mini ili Dečiji lazy bag, sačuvao oblik i čvrstinu. Poznata karakteristika lejzija je da se on oblikuje prema  telu, te se pri korišćenju malo slegne. Dobro ga je tada dopuniti i izgledaće kao nov.U pitanju..
Cena od: 690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 12
Stiropor dopuna 70 litara je  dopuna koja je vremenom potrebna kako bi  Veliki lazy bag, sačuvao oblik i čvrstinu. Poznata karakteristika lejzija je da se on oblikuje prema  telu, te se pri korišćenju malo slegne. Dobro ga je tada dopuniti i izgledaće kao nov.U pitanju je  mleven..
Cena od: 740,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 13
Stiropor dopuna 90 litara je  dopuna koja je vremenom potrebna kako bi  Jumbo lazy bag, sačuvao oblik i čvrstinu. Poznata karakteristika lejzija je da se on oblikuje prema  telu, te se pri korišćenju malo slegne. Dobro ga je tada dopuniti i izgledaće kao nov.U pitanju je  mleveni..
Cena od: 790,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 4029_
Uložak za Dečiji  lazy bag omogućuje da se punjenje izvadi a sam lazy opere u mašini za veš. Ovaj specijalni uložak ima namenu da olakša održavanje lazy bag-a i da mu poboljša kvalitet a samim tim i produži vek trajanja.Kupac uvek bira pri kupovini lejzija opcije: sa ili bez uloška. Uložak se d..
Cena od: 940,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)