SPARROW WORLD
Korpa

Duksevi

Sparrow duks je neizostavni deo mode za sve prilike, od ležernosti do elegancije. Izrađen je od odličnog pamuka, savršenog dizajna. Duks je omiljeni modni komad svih generacija. Oduvek igra važnu ulogu u svakodnevnom odevanju. Svi ga rado nose, pre svega zbog udobnosti ali i zbog izuzetne prilagodljivosti različitim vremenskim uslovima i okolnostima. Duks je kroz vreme postao pravi kult!!

Sparrow duks je kvalitetan i moderan, prepoznatljiv  po velikom asortimanu aktuelnih boja i modelima pogodnim za sve siluete. Sparrow industrija će u budućnosti posebnu pažnju obratiti na ovaj proizvod, u smislu lansiranja novih i neobičnih linija. Prepoznaće se po specifičnom umetničkom izrazu...

Povoljne cene i brza isporuka. Veliki izbor veličina. Mogućnost štampe na duksericama.

Modeli:

Sparrow duks - muški i ženski

Sparrow duks sa rajsferšlusom - muški i ženski

Sparrow duks sa kapuljačom - muški i ženski

Sparrow crop top duks - ženski

Sparrow crop top duks kapuljača - ženski

Sparrow duks oversize

Sparrow duks oversize kapuljača

Sparrow crop top duks 3/4

Sparrow  duks majica dug rukav ( ženska i muška duks majica dug rukav i muška polo duks majica dug rukav )

Sparrow duks sa kapuljačom, muški i ženski


Duks sa kapuljačom iz Sparrow FROZEN kolekcije sa jedinstvenim spojem sportske elegancije, udobnosti i toplote, namenjen je ženama i muškarcima. Pruža veliki izbor odevnih kombinacija. Izrađen od 330 gramskog pamuka šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL . Izbor od  20 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%. 

Sparrow duks, muški i ženski

Duks iz Sparrow FROZEN kolekcije bez kapuljače sa jedinstvenim spojem sportske elegancije, udobnosti i toplote, namenjen je ženama i muškarcima. Nosiv je u najrazličitijim kombinacijama.  Izrađen od 330 gramskog pamuka šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Izbor od 20 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Sparrow duks sa rajsferšlusom

Sparrow dizajn tim se ovaj put pobrinuo za dobra stara vremena kreirajući nešto novo a u retro stilu. U pitanju je klasičan  sportski  gornji  deo trenerke,  za žene i muškarce,  izrađen od 300 gramskog pamuka (roko pliš). Neprolazna moda!  Ova duks jakna ima važnu ulogu u svakodnevnom odevanju ljubitelja sportskog stila i profesionalnih sportista a i idealna je za prelazni period kada se može nositi preko duks majica.

Sparrow duks na raskopčavanje zajedno sa Sparrow donjim delom trenerke, čini idealan Sparrow komplet!!

  Materijal : 100 % PAMUK.  Visoka kragna . Rajsferšlus .Dva prednja džepa. Elastična ranfla na dnu i rukavima. Dostupne veličine : S, M, L, XL, 2XL, 3XL.  Izbor od  7 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%. 

Sparrow Crop Top duks

Sparrow kratko sečeni top namenjen je damama koje otkrivaju stomak i vole modu devedesetih. Izrađuje se u jednoj univerzalnoj veličini i u 19 boja. Proizveden je  od 330 gramskog pamuka – šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Na ranfli rukava ima prorez za prst.  Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Sparrow Crop Top duks 3/4

Ovaj Sparrow proizvod je varijacija sečenog top duksa, veoma je atraktivan, popularan i zanimljiv za kombinovanje sa drugim odevnim komadima. Izrađen od 330 gramskog pamuka – šardonirani pliš – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Dostupan u 22 boje. Univerzalna veličina. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%. 

Sparrow Crop Top duks - kapuljača

Ovaj Sparrow gornji sečeni deo nose urbane devojke čiji je moderan izgled uvek u prvom planu. Veoma atraktivno deluje kombinacija dužine do iznad pupka, sa kapuljačom! Proizvodi se u jednoj univerzalnoj veličini i u 19 boja.  Izrađen od 330 gramskog pamuka – šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena.  Sastav materijala zaštićen je i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Na ranfli rukava ima prorez za prst. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5% .

Sparrow duks oversize

Duks  iz Sparrow FROZEN kolekcije bez kapuljače sa jedinstvenim spojem sportske elegancije, udobnosti i toplote, namenjen je ženama i muškarcima. To je predimenzioniran komad odeće koji je u trendu. Nosiv je u najrazličitijim kombinacijama.  Izrađen od 330 gramskog pamuka šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL . Izbor od 27 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%. 

Sparrow duks oversize kapuljača

Duks iz Sparrow FROZEN kolekcije sa kapuljačom, ima  jedinstven spoj sportske elegancije, udobnosti i toplote i  namenjen je ženama i muškarcima. To je predimenzioniran komad odeće koji je u trendu. Nosiv je u najrazličitijim kombinacijama.  Izrađen od 330 gramskog pamuka šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL . Izbor od 27 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Sparrow  duks majica dug rukav ( ženska i muška duks majica dug rukav i muška polo duks majica dug rukav ):


Duks majica dug rukav, ženska i muška

Izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ojačana prepoznatljivom Sparrow trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupna u 12 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Sparrow polo duks majica dug rukav  izrađena od 180 gramskog pamuka (pike). Ova linija proizvoda namenjena je ozbiljnim muškarcima ali i večitim dečacima koji žele da osete classic senzaciju sportske elegancije i postanu deo jedne istinite priče. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL. Dostupan u 10 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 6000
Duks  haljine su Jedinstven spoj sportske elegancije i udobnosti. Izrađene su od čistog pamuka finog i glatkog tkanja sa kapuljačom. Ova sportska Sparrow haljina je veoma moderna i savršeno se kombinuje sa Sparrow helankama kao i ostalim odevnim komadima.Sparrow duks haljina izrađena je od iden..
Cena od: 2.190,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1011
 Duks majica dug rukav za žene,  izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ova Sparrow duks majica je veoma  prijatna i lagana. Nosiva je u prelaznim periodima a i ispod drugih komada garderobe. Kupci su prezadovoljn..
Cena od: 890,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2004
Sparrow Crop Top duks je  kratko sečeni top namenjen  damama koje otkrivaju stomak i vole modu devedesetih. Univerzalna  veličina, 22 boje, pamuk. Izrađen je od 330 gramskog pamuka – šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata..
Cena od: 1.290,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2003
Sparrow Crop Top duks - kapuljača je  sečena dukserica za  urbane devojke čiji je moderan izgled uvek u prvom planu. Univerzalna veličina, 19 boja, pamuk. Veoma atraktivno deluje kombinacija dužine do iznad pupka, sa kapuljačom!Ovaj Sparrow proizvod je izrađen od 330 gramskog pamuka – šard..
Cena od: 1.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2005
Sparrow Crop Top duks 3/4 je varijacija sečenog top duksa, veoma atraktivan, popularan i zanimljiv za kombinovanje sa drugim odevnim komadima. Čist pamuk. Izrađen od 330 gramskog pamuka – šardonirani  pliš  – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i r..
Cena od: 1.190,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2001
Sparrow duks ženski bez kapuljače, sa jedinstvenim spojem sportske elegancije, udobnosti i toplote. Nosiv je u najrazličitijim kombinacijama. Izrađen od 330 gramskog pamuka šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena, čiji je s..
Cena od: 1.390,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2002
Sparrow duks sa kapuljačom - ženski, jedinstvenog spoja  sportske elegancije, udobnosti i toplote, namenjen je urbanim devojkama i ženama. Pruža veliki izbor odevnih kombinacija.  Izrađen je od 330 gramskog pamuka šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i..
Cena od: 1.990,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2006
Sparrow duks sa rajsferšlusom je klasična sportska duks jakna, za žene i muškarce, izrađena od 300 gramskog pamuka (roko pliš). Sparrow dizajn tim se ovaj put pobrinuo za dobra stara vremena, kreirajući nešto  novo a u retro stilu. Neprolazna moda! Ovaj Sparrow klasičan sportski  gornji d..
Cena od: 1.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)