SPARROW WORLD
Korpa

Uložak za lazy bag

Uložak za lazy bag omogućuje da se punjenje izvadi a sam lazy opere u mašini za veš. Ovaj specijalni uložak ima namenu da olakša održavanje lazy bag-a i da mu poboljša kvalitet a samim tim i produži vek trajanja. Kupac uvek bira pri kupovini lejzija opcije: sa ili bez uloška.

Uložak se dodatno plaća :

  1. Za Mini lazy bag , cena je 790,00 rsd
  2. Za Dečiji lazy bag, cena je 940,00 rsd
  3. Za Veliki lazy bag, cena je 990,00 rsd
  4. Za Jumbo lazy bag, cena je 1190,00 rsd
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 4029_
Uložak za Dečiji  lazy bag omogućuje da se punjenje izvadi a sam lazy opere u mašini za veš. Ovaj specijalni uložak ima namenu da olakša održavanje lazy bag-a i da mu poboljša kvalitet a samim tim i produži vek trajanja.Kupac uvek bira pri kupovini lejzija opcije: sa ili bez uloška. Uložak se d..
Cena od: 940,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 4030_
Uložak za Dečiji mini lazy bag omogućuje da se punjenje izvadi a sam lazy opere u mašini za veš. Ovaj specijalni uložak ima namenu da olakša održavanje lazy bag-a i da mu poboljša kvalitet a samim tim i produži vek trajanja.Kupac uvek bira pri kupovini lejzija opcije: sa ili bez uloška. Uložak se do..
Cena od: 790,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 4031_
Uložak za Jumbo lazy bag omogućuje da se punjenje izvadi a sam lazy opere u mašini za veš. Ovaj specijalni uložak ima namenu da olakša održavanje lazy bag-a i da mu poboljša kvalitet a samim tim i produži vek trajanja.Kupac uvek bira pri kupovini lejzija opcije: sa ili bez uloška. Uložak se dodatno ..
Cena od: 1.190,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 4028_
Uložak za Veliki lazy bag omogućuje da se punjenje izvadi a sam lazy opere u mašini za veš. Ovaj specijalni uložak ima namenu da olakša održavanje lazy bag-a i da mu poboljša kvalitet a samim tim i produži vek trajanja.Kupac uvek bira pri kupovini lejzija opcije: sa ili bez uloška. Uložak se dodatno..
Cena od: 990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)