SPARROW WORLD
Korpa

Helanke

Sparrow helanke su popularan komad odeće, prijanjajući, od elastičnog pamučnog materijala, zadržavaju toplotu i najbolji su izbor za sport. Omiljene su i kao modni trend za razne prilike i nose ih žene svih generacija. Neizostavni su deo asortimana odeće za sportske aktivnosti :gimnastika, trčanje, fitnes, vožnja bicikla, aerobik...

Asortiman SPARROW HELANKE je apsolutni lider na domaćem, balkanskom i svetskom tržištu! U Sparrow kompaniji, upravo ovde u Srbiji proizvedeno je 35000 kom helanki, 20 boja, 5 modela i 6 veličina. Ovo je najveća kolekcija na ovim prostorima i dalje! To je upravo zaštitni znak Sparrow brenda - širok asortiman, dostupnost svih proizvoda u svakom trenutku i naravno apsolutna korisnička podrška za kupce.

Kolekcija Sparrow ženskih helanki nudi stilove prikladne za sportske, kežual i elegantne prilike.

Izrađene su od najkvalitetnije sirovine – 220 gramskog pamuka , 88% pamuk, po specijalnim zakonima kompanije Sparrow i 12% elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. Idealne za sve vrste fizičkih aktivnosti. Dostupne u velikom izboru boja i veličina.

Helanke ženske zvoncare

Sparrow helanke ženske zvoncare izrađene su od najkvalitetnije sirovine – 220 gramskog pamuka , po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow i 12% elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. Idealne za sve vrste fizičkih aktivnosti ali i kežual varijante. Veoma su atraktivne.  Izbor od 11 boja. Dostupne u veličinama: XS, S, M, L, XL, 2XL. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Helanke ženske normal

Sparrow helanke ženske normal izrađene su od najkvalitetnije sirovine – 220 gramskog pamuka , po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow i 12% elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. Idealne za sve vrste fizičkih aktivnosti ali i kezual varijante. Izbor od 19 boja. Dostupne u veličinama: XS, S, M, L, XL, 2XL. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Helanke ženske duboke

Sparrow helanke ženske duboke izrađene su od najkvalitetnije sirovine – 220 gramskog pamuka , po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow i 12% elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. Imaju širok pojas i  izdužuju figuru Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. Idealne za sve vrste fizičkih  ali i slobodnih aktivnosti, šetnju... Izbor od 20 boja. Dostupne u veličinama: XS, S, M, L, XL, 2XL. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Helanke ženske ¾

izrađene su od najkvalitetnije sirovine – 220 gramskog pamuka, po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow i 12% elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. Idealne za sve vrste fizičkih aktivnosti i sport. Izbor od 20 boja. Dostupne u veličinama: XS, S, M, L, XL, 2XL. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Helanke ženske – šorc

Sparrow helanke ženske - šorc, izrađene su od najkvalitetnije sirovine – 220 gramskog pamuka , po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow i 12% elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. Idealne za sve vrste fizičkih aktivnosti, posebno za sport. Izbor od 20 boja. Dostupne u veličinama: XS, S, M, L, XL, 2XL. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.


Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3007
Sparrow helanke ženske - šorc, izrađene su od kvalitetnog čistog  pamuka i 12 % elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. U pitanju je 220 gramski Premium pamuk izrađen po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow.Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provid..
Cena od: 890,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3006
Sparrow helanke ženske 3/4, izrađene su od kvalitetnog čistog  pamuka i 12 % elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. U pitanju je 220 gramski Premium pamuk izrađen po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow.Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide s..
Cena od: 1.090,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3004
Sparrow helanke ženske duboke, izrađene su od kvalitetnog čistog  pamuka i 12 % elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. U pitanju je 220 gramski Premium pamuk izrađen po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow.Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provid..
Cena od: 1.190,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3005
Sparrow helanke ženske normal, izrađene su od kvalitetnog čistog pamuka i 12 % elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. U pitanju je 220 gramski Premium pamuk izrađen po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow.Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. ..
Cena od: 990,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3008
Sparrow helanke ženske zvoncare izrađene su od kvalitetnog čistog  pamuka i 12 % elastina koji ovaj proizvod čini finim, mekanim, udobnim i elastičnim. U pitanju je 220 gramski pamuk izrađen po specijalnim zahtevima kompanije Sparrow.Fino i glatko tkanje, komforne, rastegljive, ne provide se. I..
Cena od: 1.390,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)