SPARROW WORLD
Korpa

Duks majica dug rukav

 Duks majica dug rukav, izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ova Sparrow duks majica je ojačana prepoznatljivom Sparrow trakom i duplim štepom duž vrata i ramena.

Prijatna i udobna, posebno je nosiva u prelaznim periodima kao i ispod drugih delova odeće. Dostupne veličine: S M L XL 2XL 3XL. Veliki izbor od 18 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5 %.


Polo duks majica dug rukav, izrađena je od pike pamuka i predstavlja sportsku eleganciju muške mode. Ova Sparrow duks majica je namenjena  dobrom ukusu. Pamuk pike je 180 gramski i idealan je za ove modele majica. U njima se posebno dobro osećaju poslovni muškarci u trenucima predaha od ozbiljnog i strogog modnog izgleda.

Dostupne veličine: S M L XL 2XL 3XL. Izbor od  10 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5 %.

Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1010
 Duks majica dug rukav, za muškarce, izrađena je od visoko kvalitetnog 180 gramskog pamuka (umbro singl) u penja kvalitetu, finog i glatkog tkanja. Ova Sparrow duks majica je ojačana prepoznatljivom Sparrow trakom i duplim štepom duž vrata i ramena.Jedan od rekordnih Sparrow proizvoda po broju ..
Cena od: 890,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 1007
Polo duks majica dug rukav , izrađena je od pike pamuka i predstavlja sportsku eleganciju muške mode. Polo Sparrow duks majica pripada   dobrom ukusu. Ova linija Sparrow proizvoda je namenjena zaista ozbiljnim muškarcima ali i dalje večitim dečacima koji žele da osete senzaciju sportske el..
Cena od: 1.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)