SPARROW WORLD
Korpa

Trenerka - donji deo ženska zvoncare

Sparrow donji deo trenerke zvoncare je trendi komad odeće u kojima se devojke osećaju istovremeno i glamurozno i ležerno.Izduzuju figuru i savršeno pristaju uz sve Crop Top ali i ostale Sparrow majice i dukseve. Zvoncare su se svakako vratile i više nisu retro. Stilizovali smo Sparrow donji deo trenerke u formi dužih i širih nogavica, užeg gornjeg dela, visokog struka i šireg pojasa – sjajno izgleda! Boje su vedre, moderne.

Detalji i materijali:Sparrow zvoncare donji deo trenerke sa jedinstvenim spojem sportske elegancije, udobnosti i toplote je Izrađen od 330 gramskog pamuka šardonirani futer PLIŠ – finog i glatkog tkanja, čiji je sastav materijala zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima kompanije Sparrow. Dostupne veličine : S M L XL 2XL 3XL.   Izbor od 10 boja. Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.


Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3009
Sparrow donji deo trenerke zvoncare je trendi komad odeće u kojima se devojke osećaju istovremeno i glamurozno i ležerno. Izdužuju figuru i savršeno pristaju uz sve Crop Top ali i ostale Sparrow majice i dukseve. Odlično oblikuju liniju tela.Zvoncare su se svakako vratile i više nisu retro. Za dobra..
Cena od: 1.690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)