SPARROW WORLD
Korpa

Mirišljavi Sparrko Duksić za decu

Sparrow mirišljavi Sparrko Duksić za decu je duks iz Sparrow KIDS kolekcije i proizvodi se od 100% 330 gramskog pamuka, to je šardonirani futer pliš. U pitanju je veoma kvalitetan pamuk, finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Može se nositi u svako doba godine! Sastav materijala je zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow.

Namenjen je za dečake i devojčice. Mirišljavi su – da, dobro ste pročitali, u pitanju je prirodan miris namenjen za 100% pamučne proizvode. Jednostavno, bili smo smeli i poželeli nešto čime bi se teleportovali u univerzum koji smo davno izgubili, zaboravili, u njihov svet.

Imaju prišivenu 3D gumiranu etiketu koja je osmišljena i dizajnirana da izgleda kao gumena bonbona (i ovo ste dobro pročitali) i nalazi se i na duksićima i na donjim delovima.

Dostupni su u 12 boja. Izbor veličina: 1-2 godina, 3-4 godine, 5-6 godina, 7-8 godina, 9-10 godina, 11-12 godina.

Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2008
Sparrow mirišljavi Sparrko Duksić za decu je duks iz Sparrow KIDS kolekcije i proizvodi se od 100% 330 gramskog pamuka, to je šardonirani futer pliš. U pitanju je veoma kvalitetan pamuk, finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Može se nositi u svako doba ..
Cena od: 1.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 1 od 1 (1 strana)
Baner Sredina
Baner Sredina