SPARROW WORLD
Korpa

Donji deo trenerke

Sparrow donji deo trenerke je opušteni komad garderobe koji svi rado nose za trening, teretanu, trčanje, fudbal, košarku, šetnje i izlaske. Udoban je i prilagođen svakom pokretu.

Sparrow donji deo je pravi izbor ukoliko volite udobnost a želite da izgledate moderno. Odgovara svakoj građi i figuri. Može se nositi na mnogo različitih načina. Uvek odaje utisak nonšalancije i trendi stila. Krojevi su odlični, od užih do širih modela. U skladu sa tim, ovaj Sparrow komad ataraktivno i upadljivo deluje kako na momku koji vežba u teretani tako i na savršeno doteranoj i našminkanoj devojci koja se šeta! Proizvodi se za žene i za muškarce:

Muške:

1.Trenerka – donji deo muška normal

2.Trenerka – donji deo muška slim fit

Ženske:

1.Trenerka – donji deo ženska normal

2.Trenerka – donji deo ženska oversize

3.Trenerka donji deo ženska zvocare

Trenerka – donji deo muška normal

Sparrow trenerka donji deo muška normal,  je namenjena muškarcima svih generacija za svakodnevne i sportske aktivnosti. Ovo je neizostavni  deo odeće, klasika kojoj su novi trendovi doneli još atraktivnih boja, te ih je zadovoljstvo nositi u raznim prilikama.

Trenerka – donji deo muška slim fit

Sparrow trenerka donji deo muška slim fit je namenjena urbanim, savremenim muškarcima koji žele da izgledaju atraktivno i u sportskim i svakodnevnim aktivnostima i koji sa posebnom pažnjom brinu o formi svog tela. Njima ovaj uži Sparrow model donjeg dela, savršeno stoji!! I biraju ga u velikom izboru aktuelnih klasičnih i vedrih boja. To je moda ovog doba, uglađena a konforna.

Trenerka –donji deo ženska normal

Sparrow trenerka donji deo normal , je  namenjen ženskoj populaciji  za opušten fazon i trendi varijantu za svaku priliku, od šetnje i izlaska, do sporta. Ovaj Sparrow komad je klasika, ima ga u svakom ženskom ormaru i nose ga i vole sve generacije.

Trenerka – donji deo ženska oversize

Sparrow ženski donji deo trenerke je inspirisan urbanim uličnim stilom ali i sportom i odlično se kombinuje sa ostalim odevnim komadima. Urađen je od kvalitetnog pamuka i u velikom izboru upadljivih boja. Prihvatite izazov predimenzionirane garderobe koja je sada popularna!

Trenerka – donji deo ženska zvoncare

Sparrow donji deo trenerke zvoncare je trendi komad odeće u kojima se devojke osećaju istovremeno i glamurozno i ležerno. Izduzuju figuru i savršeno pristaju uz sve Crop Top Sparrow majice i dukseve.

Zvoncare su se svakako vratile i više nisu retro. Stilizovali smo Sparrow donji deo trenerke u formi dužih i širih nogavica, užeg gornjeg dels, visokog struka i šireg pojasa – sjajno izgleda! Boje su vedre, moderne.Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2009
Sparrow dečiji donji deo trenerke je najvažniji i najudobniji odevni komad dečaka i devojčica, primamljiv za svaki uzrast, odličnog kvaliteta i aktuelnih boja. 100% Pamuk. Mirišljavi Sparrow Donji delić trenerke za decu, prilagođen je vremenu koje deca provode u igri, u školi, u sportu ili šetnji. P..
Cena od: 1.490,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3001
Sparrow trenerka donji deo muška normal,  je namenjena muškarcima svih generacija za svakodnevne i sportske aktivnosti. Odličan pamuk. Ovo je neizostavni  deo odeće, klasika kojoj su novi trendovi doneli još atraktivnih boja, te ih je zadovoljstvo nositi u raznim prilikama.Detalji i materi..
Cena od: 1.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3002
Sparrow trenerka donji deo normal , je  namenjen ženskoj populaciji  za opušten fazon i trendi varijantu za svaku priliku, od šetnje i izlaska, do sporta. Ovaj Sparrow komad je klasika, ima ga u svakom ženskom ormaru i nose ga i vole sve generacije.Detalji i materijali: Ženski donji deo tr..
Cena od: 1.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3001
Sparrow ženski donji deo trenerke oversize, je inspirisan urbanim uličnim stilom ali i sportom i odlično se kombinuje sa ostalim odevnim komadima. Urađen je od kvalitetnog pamuka i u velikom izboru upadljivih boja. Prihvatite izazov predimenzionirane garderobe koja je sada popularna!Detalji i materi..
Cena od: 1.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3009
Sparrow donji deo trenerke zvoncare je trendi komad odeće u kojima se devojke osećaju istovremeno i glamurozno i ležerno. Izdužuju figuru i savršeno pristaju uz sve Crop Top ali i ostale Sparrow majice i dukseve. Odlično oblikuju liniju tela.Zvoncare su se svakako vratile i više nisu retro. Za dobra..
Cena od: 1.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 3002
Sparrow trenerka donji deo muška slim fit je namenjena urbanim, savremenim muškarcima koji žele da izgledaju atraktivno u svakodnevnim aktivnostima. Oni sa posebnom pažnjom brinu o formi svog tela i važan im je izgled i u sportu i u slobodno vreme. Sparrow uži model donjeg dela, savršeno stoji!! Mom..
Cena od: 1.690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)