SPARROW WORLD
Korpa

Dečiji duks

Sparrow dečiji duksevi su moderna opcija sportske udobnosti za najmlađe. To je omiljena odeća dečaka i devojčica. Izrađeni su od kvalitetnog pamuka.

Jednostavno se održavaju i lako se nose. Veoma su praktični za sve prilike. Dizajn je prilagođen uzrastu, a u skladu sa dobrom dečijom energijom, boje su vesele i unose vedrinu u raspoloženje.

Dečija moda je izazov Sparrow brenda i sa posebnom pažnjom joj se pristupa. Sparrow dečiju odeću odlikuje odličan kvalitet i dizajn, a ponuda je uvek velika i aktuelna.

Duksići iz Sparrow KIDS kolekcije se proizvode od 100% 330 gramskog pamuka, to je šardonirani futer pliš finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Sastav materijala je zaštićen i pripremljen po specijalnim zahtevima i statutima brenda Sparrow.

Mirišljavi su – da, dobro ste pročitali, u pitanju je prirodan miris namenjen za 100% pamučne proizvode. Jednostavno, bili smo smeli i poželeli nešto čime bi se teleportovali u univerzum koji smo davno izgubili, zaboravili, u njihov svet.

Imaju prišivenu 3D gumiranu etiketu koja je osmišljena i dizajnirana da izgleda kao gumena bonbona (i ovo ste dobro pročitali) i nalazi se i na duksićima i na donjim delovima.

Dostupni su u 12 boja.

Izbor veličina: 1-2 godina, 3-4 godine, 5-6 godina, 7-8 godina, 9-10 godina, 11-12 godina.

Minimalna mogućnost skupljanja, od 3 do 5%.

Izbor modela :

  1. Mirišljavi Sparrko Duksić za decu
  2. Mirišljavi Sparrko Duksić sa kapuljačom za decu
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2007
Sparrow mirišljavi Sparrko Duksić sa kapuljačom za decu je duks iz Sparrow KIDS kolekcije i proizvodi se od 100% 330 gramskog pamuka, odličnog kvaliteta. U pitanju je šardonirani futer pliš finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Ima kapuljaču koja je pra..
Cena od: 1.690,00 RSD
Lager: Na stanju Šifra proizvoda: 2008
Sparrow mirišljavi Sparrko Duksić za decu je duks iz Sparrow KIDS kolekcije i proizvodi se od 100% 330 gramskog pamuka, to je šardonirani futer pliš. U pitanju je veoma kvalitetan pamuk, finog i glatkog tkanja, ojačan elegantnom trakom i duplim štepom duž vrata i ramena. Može se nositi u svako doba ..
Cena od: 1.190,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)
Baner Sredina
Baner Sredina